pühapäev, 9. detsember 2012

Kõrvitsa avokaado supp kitsejuustu ja suitsuvorsti krutongidega

Jõulud on kõrvitsate lahtilõikamise aeg. Salat salatiks ja muud võimalused ka, aga üks hea kõrvitsapüree supp on mõistlik teha ja süüa nädalavahetusel:
Veerand väikest kõrvitsat lahti lõigata ja puhastada ning tükeldada, lisada sinna ka kartulid ja porgandid ja siis lödiks keeta soolaga või puljongiga maitsestatud vees. Juba päris pehmeks keenud segule lisada üks avokaado ja pool pakki kitse toorjuustu ja siis mikserdada kõik see söök, testida maitset - et kas ehk midagi veel juurde vaja - mis maitset meeldiks maitsta? Ja siis pannil suitsuvorsti tükkidest väike krutongilaadung, sügavkümikust petereselli rohelisteks täppideks supi sisse ja selline söök siis seekord :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar