pühapäev, 2. jaanuar 2011

Karupere hommikune kõrvitsasupp

Supp on igati sobilik söök juhtudel, kui tavalisest kõrvitsasalatist villand.
Puhastad ja tükeldad kõrvitsapoisi ja keedad sellest püree (see võib ka varem valmis keedetud olla ja näiteks sügavkülmikus teiste talvevarude seas ootamas)lisad piima ja ajad keema. Maitsestad mõnusasti soola ja suhkruga ja natukese vaniljega. Nõristad sisse manna - sellise väga vedela mannapudru jagu (võib ka maisimanna olla - tuleb koos kõrvitsaga eriti vaha Väga Kollane Supp) ja keedad nagu mannaputru ikka keedetakse.
Ja siis võid lisada ka törtsukese head ja õiget eesti võid. Ning uskuge mind - hommikusöögist ei jää muud järgi kui mõni maiasmokk, kes veel viimaseid riismeid postist sõrmega püüab :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar