reede, 2. august 2019

Minevaaastased tuhlid kölbavad ka süüa

No nii, tõenäoliselt on paljudel kappi kurvalt konutama jäänud mõned mineva-aastased kartulid. Kes neid siis enam tahab, kui uued valmis saanud. Loogiline. Aga loogiline on ka see, et ega eestlane nii lihtsalt toitu minema ei viska ka.
Minuga nii ongi. Sestap tegin kartulisalatit Andaluusia moodi.
Keetsin vanad kartulid koorega, jahutasin.
Keetsin mõned munad, nende jahutamisega oli mure... panin hetkeks sügavkülma, töötas ja +34 õues polnd enam probleem.
Hakkisin sibula, rohelised oliivid ja tomati. Maitsestasin ainult musta pipraga, oliivide vett kasutasin soola asemel. Ja kõige tähtsam sellise salati juures on kvaliteetne külmpress õli, sest kui see on vale maitsega, siis salat süüa ei kõlba. Mina panin meie oma mõisa ja oliivipuuaiast saadud Arare oliivõli ja oma ürdiaiast natuke maitserohelist ka. Ja segasin kõik kokku ja sõin selle kausitäie ka õhtusöögiks ära.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar