pühapäev, 2. september 2012

Kana-lillkapsa vorm

Nami-nami blogist leidsin ropult hea lillkapsa hakkliha vormi. Algul mõtlesin, et teen täpselt retsepti järgi, aga siis juhtus nii, et kalkuni rinnaliha hakkliha poes polnud ja Karuisa ei saa rõõsa koorega sööke süüa, ning tegingi oma arenduse: kalkuni asemel kanaliha, tükid. Praadisin pannil ja maitsestasin. Samal ajal keetsin kergelt lillkapsa (soolases vees). Panin vormi põhja liha ja peale lillkapsa ja valasin üles muna hapukoore seguga (vaja ka natuke maitsestada - ürtide, soola-pipra või Maggi maitseainega vmt) vahekorras ühe muna kohta üks supilusikatäis hapukoort. No ma panin sellise normaals evormi kohta seitse muna. Kallasin liha-kapsa seguga üle ja panin umbes 200 kraadi juurde ahju küpsema. Lasin küpseda peaaegu valmis (no nii nagu omletti küpsetatakse) ja siis pani riivjuustu peale ja lasin veel natuke küpseda - mõnusaks pruuniks pealt. Ja siis läks söömiseks! Igatahse tänud Nami-namile inspiratsiooni eest, saime uue mõnusa roa oma pere lemmikute hulka!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar