laupäev, 15. juuni 2013

Karuema akadeemiline kirsibool

Mu armsal TLÜ Kommunikatsiooni Instituudil oli 3-s sünnipäev ja sel ning õppeaasta lõppemise puhul kogunesime kolleegidega minu aeda väikesele piknikule. Oli kena ja õdus, kuigi natuke vihmane pealelõuna, sellele pildile jäid suur booliklaas, mina ise, Priit ja Barbi, teised pääsesid kaamera eest pakku:

Bool on üks kaval jook, teda põhimõtteliselt kulub vähe ja ta teeb ära oma lõõgastava töö kohe mitme lahjema pudeli eest.
Akadeemilise kirsibooli retsept on niisiis järgmine:
pudel kirsilikööri, kodumaist
pudel viina, kodumaist
purk kirsikompotti, kodumaist
2 l pudel spraiti, mis iganes maist
maitseks melissi lehti ja jahutuseks jääd.

Kena suvine jook, mille jäänukid meie aiapidu järel likvideeris Karuisa.

P.S Kuna Fotojahil on sel nädalal magus teema, siis ei suutnud vastu panna selle postituse magususele. Teised fotojahtijad on SIIN.  Bool ise on minu (istuv Karu) ees asuvas suures klaasnõus.

P.S 2: avastasin, et pildile on jäänud ka mõned põlved. Need kuuluvad kahele kuulsale mehele: Linnar Priimäele ja Raivo Palmarule :) Ajaloolise tõe ja täpsuse huvides olgu see siin ära mainitud :)

2 kommentaari:

  1. oi oi, selle retsepti peab kindlasti meelde jätma. järelikult tagasikutsuv postitus.


    :)

    VastaKustuta
  2. Kuna meie pere on viimasel ajal alkoholivabaks muutuma hakkamas, siis igatsen ühte head jahutavat booliretsepti, kus kanget kraami sees poleks. Ilmselt peabki "krehvti" mingitest mündilehtedest või muust välja võluma.

    VastaKustuta