pühapäev, 28. september 2014

Loomaliha päikesekuivatatud tomatite ja köögiviljadega

osta kena suur käntsakas ilma vahelihadeta loomaliha. trükelda ja pruunista pannil. lisa haudepoti põhja üks pisike purk õlis konserveeritud päikesekuivatatud tomateid (koos õliga). lisa pruunistatud liha ja pista ahju, mis on ette soojendatud umbes 200 kraadini.
Siis puhasta ja tükelda porgandid, lisa potti hauduma.
Siis puhasta ja tükelda küüslaaugud, sibulad ja porru, lisa potti hauduma
Lisa purustatud tomatid (konservina) või värsked purustatud tomatid.
Lisa  suvekõrvist ja kukeseened (kuivatatud või värsked).
Maitsesta musta pipra ja soolaga, lisa veel selliseid maitseid, mis sulle lihaga koos sobivad
Lase haududa, kuni loomaliha on väga pehme ja mure. Keeda juurde (või küpseta ahjus) kartuleid ja siis sööma!

1 kommentaar: